PRESENTATION

Jag är florist och konstnär, har arbetat med blommor och växter på olika sätt i 50 år. Började som 16-åring i blomsteraffär, vidare i blomsterskola. Öppnade senare egen butik som jag drev i 15 år där jag samarbetade med en begravningsbyrå.

För 20 år sedan gick jag en konstskola, intresset föddes att arbeta skulpturalt med växtmaterial som senare ledde till ett antal utställningar. Har även undervisat i floristik på en gymnasieskola.

Det traditionella blomsterbinderiet finns kvar, men det fria skapandet av vad naturen har att ge är för mig i dag min drivkraft. Naturen har alla färger, alla former, den är oändlig

Kära kunder!

Ja, jag stänger min bod två veckor före jag sagt på grund av Corona. För allas bästa och önskar att vi snart kan se ljusare tider. Men tillsammans vill jag tro att det är möjligt. Jag tror att alla kämpar men ett särskilt stort tack till alla inom vården. Önskar att ni alla kan finna något hopp i den tid som stundar. - Ljuset - våren Själv är jag lyckligt lottad att bo ute i skogen - fåglarna - tystnaden och mina små odlingsbäddar gör att jag har det så otroligt bra.
Önskar er allt gott och på återseende i början på augusti.

Monika Ågren

BESÖK PÅ MIN SIDA SEDAN
20081117